Usi industriale glisante

ianuarie 29th, 2012

La inceputul acestui an am realizat inca un pas in domeniu Citeste restul articolului »

Posted in Noutati!!! | Nu exista comentarii »

Foto usi glisante cu luminator lateral si diverse modele

iunie 26th, 2011

Posted in Foto usi | Nu exista comentarii »

Foto usi toc reglabil culoare wenghe

iunie 18th, 2011

 

Aceste usi au fost montate foarte recent  si sunt niste usi  model clasic executate la comanda in functie de grosimea peretelui. Practic termenul de reglabil se refera la adaptabilitatea grosimii tocului pe grosimea peretelui.

Posted in Noutati!!! | Nu exista comentarii »

usi de sticla cu toc reglabil

iunie 18th, 2011

Am publicat intr-un articol precedent cateva fotografii cu panouri de sticla.  M-am gandit sa postez si cateva poze cu usi de sticla cu toc reglabil. Acestea se preteaza mai degraba la resedinte particulare. Desigur folierea poate fi personalizata in functie de imaginatia clientului.

Posted in Foto usi | Nu exista comentarii »

Foto usi cu toc fix de 9 cm cu pervaze pe ambele parti

iunie 18th, 2011

 

 

 

Posted in Foto usi | Nu exista comentarii »

Usi de sticla

iunie 13th, 2011

 

De mult zic ca ar fi cazul sa postez si ceva poze cu usile montate in speranta ca pot reprezenta pentru cineva o sursa de inspiratie. Acesta este primul articol in care voi posta cateva poze cu usi monate de echipa noastra la o cladire cu destinatie de birouri la noi in Iasi

Posted in Noutati!!! | Nu exista comentarii »

Cum si Ce alegem atunci cand decidem sa inlocuim usile?

martie 12th, 2011

 

Schimbarea  usilor  este  o  decizie  care  implica  pe langa un efort financiar  destul  de  consistent  si  nevoia  de o certitudine  care  sa  garanteze  un  grad cat  mai  mare de     satisfactie  ca  alegerea facuta a fost cea mai  avantajoasa.    Acest lucru este posibil atunci cand se iau in calcul de la inceput toate variabilele in modul in care sa nu mai ramana loc de surprize pe parcurs.

In calitate de cumparatori avem nevoie sa stim de ce sa alegem un anumit produs in locul altui produs. Cum sunt zeci daca nu sute de marci de automobile iar majoritatea folosesc aceluiasi scop la fel sunt si zeci sau sute de producatori de usi diferenta fiind data doar de design, calitatea materialelor folosite, functiile care insotesc produsul precum si numele brandului care se reflecta in tot ceea ce defineste produsul.

Un aspect important de avut in vedere este faptul ca usile din punct de vedere al dimensiunilor se impart in doua categorii si anume cele standard, care au dimensiuni predefinite  si cele atipice sau la comanda care sunt executate in functie de golul de zid al clientului . Evident acestea din urma vor avea un termen de livrare mai mare si vor costa si un pic mai mult.

Cum in comert se gasesc destule modele de usi si o paleta destul de variata de culori iar preturile si calitatea usilor fiind destul de acceptabila de multe ori, o buna parte dintre noi se vor indrepta spre usile standard, insa aceste standarde difera de la producator la producator.

De cele mai multe ori inlocuirea usilor este asociata si cu o amenajare interioara sau amenajarea interioara este uneori asociata cu schimbarea usilor iar cum in ambele cazuri vestea buna este ca dimensiunile golurilor de zid devin cu putin efort ,,adaptabile” , o miscare inteligenta din partea noastra ar fi sa ne orientam de la inceput spre care tip de usi vom opta pentru a corela dimensiunile acestora cu ,,adaptabilitatea” golurilor de zid a locuintei. Este recomandat ca usile sa fie montate la finalul etapei de amenajare , atunci cand finisajele au prins un oarecare contur. In cazul in care  finisajele ar fi pe sfarsite iar momentul achizitionarii usilor este luat in calcul la finalul acestora exista un risc ca dimensiunile sa nu corespunda golurilor existente generand o surpriza nu tocmai placuta din nici un punct de vedere.

Atunci cand alegem sa ne decidem mai tarziu ce usi vom achizitiona este de preferat sa ne asiguram ca golurile de zid vor fi aduse la dimensiuni care sa fie multiplu de 10(zece) pe latime, iar inaltimea sa fie de 2,02 – 2,04 m de la nivelul pardoselii finite, asta deoarece majoritatea usilor din comert se incadreaza perfect in aceste cote

 Deasemeni in locurile in care spatiul permite este preferabil sa ne asiguram de constructia  unui umar de aproximativ 10 cm in stanga si in dreapta tocului, in modul in care sa avem posibilitatea sa deschidem usa la 90 de grade fara sa lovim cu manerul usii in peretele lateral si deasemeni foarte important acest spatiu va permite aplicarea ornamentelor exterioare numite pervaze care vor oferi o imagine ce defineste o usa in maxima ei splendoare! Foarte multi constructori de case , asa zisi constructori, nu stiu sau evita sa ia in considerare acest aspect din motive lesne de inteles stirbind in acest fel bucuria de pe chipul clientului, care in definitiv plateste pentru aceasta bucurie!

Posted in Noutati!!! | Nu exista comentarii »

2011 – Un an mai prosper!

ianuarie 7th, 2011

Asa cum am inceput chiar din titlul acestui articol doresc ca acest nou an sa fie un an mai prosper pentru toata lumea si am si o veste buna in acest sens! Ma refer aici la faptul ca de multe ori prosperitatea este data de capacitatea fiecaruia de a depasi starea de confort care il poate insoti la un anumit moment si de dorinta de a-si mari si aprofunda viziunea in unul sau mai multe aspecte care insotesc mai mult sau mai putin talentul fiecaruia dintre noi!

Revenind la esential si la chestii practice as vrea sa va fac cunoscut faptul ca la  finele anului trecut am dezvoltat o echipa care va incepe activitatea din acest nou an si care vrea sa vina in sprijinul celor care doresc lucrari ce tin pur si simplu de tot ceea ce inseamna amenajari interioare.

Deasemeni am inclus in lista noastra de servicii si montajul de mocheta, care va fi realizat de personal calificat la cele mai inalte standarde. Asa cum ma spus la rubrica alte servicii am sa public si cateva poze realizate in timpul efectuarii unui montaj de pardoseala textila la o moschee din Iasi.

Astept cu nerabdare propuneri si eventuale comentarii!

Posted in Noutati!!! | Nu exista comentarii »

Salutare lume!

februarie 4th, 2010

Asa   dupa cum era de asteptat iata ca a venit momentul cand si iesenii sa aiba oportunitatea de a gasi o solutie cand dau un search pe google si cauta un mod profesional , rapid si elegant pentru realizarea efectiva a serviciilor de montaj usi sau deblocari usi in judetul Iasi.

Asadar aceasta este prima noutate pe care am placerea sa v-o impartasesc.

Posted in Noutati!!! | 8 Comentatii »