Despre noi

Suntem o echipa din Iasi, tanara si dinamica, al carei scop este sa ofere servicii de  montaj usi, montaj parchet,montaj mobilier si deblocari usi. Ne dedicam cu pasiune realizarii scopurilor propuse iar valorile nostre sunt integritatea, profesionalismul si respectul fata de clientii nostri.

Dispunem de personal calificat cu o experienta de peste 8 ani in domeniu iar promptitudinea si flexibilitatea au devenit insotitorii nostri intotdeauna.

Serviciile de montaj usi, montaj parchet, montaj mobilier si deblocari usi le asiguram cu precadere in municipiul Iasi precum si in imprejurimile acestuia.

Credem in solutii iar solutiile nostre sunt puse in operă de personal competent strict pe domeniu deoarece experienta a dovedit ineficienta sitemului clasic de meseriasi buni la toate, atoatestiutori si atoatefacatori.

Serviciile de inalta calitate genereaza satisfactie iar satisfactia clientilor nostri este parte integranta din satisfactia noastra si produce ”combustibilul” necesar sustinerii continuitatii activitatii noastre.

Dispunem de echipament modern si performant ceea ce atrage reducerea timpilor de lucru precum si atingerea unor inalte standarde de calitate care aduc la un orizont tangibil  ceea ce  numim perfectiunea lucrului bine facut generand in beneficiarii serviciilor noastre sentimentul de implinire la nivelul asteptarilor acestora.